Odkazy

 

 

 

 

 

 

Štatistika návštevnosti

TOPlist

Farské oznamy na týždeň po Narodení

(od 25.12. do 01.01.2017)

 

OZNAMY:

  • - Dnes o 16:00 Vás pozývame na Vianočnú akadémiu spojenú aj s koledovaním Dobrej noviny, vzadu v chráme bude umiestnená viditeľne označená pokladnička do ktorej môžete ľubovoľným príspevkom pomôcť kresťanom kóptskeho obradu v Etiópii.
  • - Zajtra slávime prikázaný sviatok Zhromaždenia k Presv. Bohorodičke. Sv. liturgie ako v nedeľu, bez večierne. O 14:00 začína Vianočný ekumenický koncert v pravoslávnom chráme.
  • - V utorok, na sviatok sv. prvomučeníka a apoštola Štefana, sa pomodlíme ráno 6:30 utiereň a potom bude o 7:30 sv. liturgia. Večer sv. liturgie o 16:30 a o 18:00.
  • - V stredu v Kostole všetkých svätých o 12.00 hodine bude ďakovná sv. omša za milostivý čas a pomoc pri modlitbách za život pred bránou nemocnice v Humennom a za zdravie a požehnanie počatých detí. o 11.30 hodine bude posvätný ruženec na tento úmysel.
  • - V sobotu keďže je koniec civilného roka, o 16:00  sa pomodlíme Veľkú večiereň a o 17:00 bude ďakovná sv. liturgia. Ako býva zvykom, o 23:15 sa pomodlíme Ďakovný akatist s požehnaním.
  • - V ponuke sú CD rómskych mladých JA SOM CESTA..., vianočné koľady sekčovského zboru Stauros a koľadníkov z Ruskej Novej Vsi, všetko v cene =5,-€.
  • - Dávame do pozornosti Detský zimný tábor 2017 v čase od 02. do 05.01.2017 v CVČ v Juskovej Voli, poplatok 15,- alebo 20,-€, prihlasovanie je možné priamo v CVČ mailom alebo telefonicky.
  • - Prosíme o dokúpenie aj kalendárov a vysporiadanie členského v Spolku sv. Cyrila a Metoda.
  • - Počas sviatkov Narodenia Pána si pripomíname druhé výročie vysielania televíznej relácie - Gréckokatolíckeho magazínu. Magazín ponúka našim veriacim i širšiemu publiku aktuálne dianie z prostredia Gréckokatolíckej cirkvi. Aj v roku 2016 uviedol hodnotné novinky, ktoré slúžia na slávu Božiu.
  • - Novinkou sa v druhej polovici roku 2016 stali prvé živé prenosy z viacerých pútnických miest a chrámov našej metropolie.  Veriaci môžu prostredníctvom internetovej stránky www.grkat.tv sledovať pravidelné modlitby, liturgie, odpustové slávnosti i ďalšie duchovné podujatia.

Naša vďaka patrí sponzorom, ktorí financujú výrobu Gréckokatolíckeho magazínu a to firmám:
- Lekos, rodine Lašandovej
- Betpres , rodine Barkociovej
- Chemkostav, rodine Janičovej, Mačugovej a Dunajovej
Inštaláciu, ako aj samotné živé prenosy zabezpečila firma LEKOS - INTERNET A TELEVÍZIA ako svoj dar pre rozvoj kultúrnych a duchovných hodnôt našej Cirkvi a regiónu.

 

V pokladni na chrám:
V pokladni na kvety: